Monien mahdollisuuksien Nivala

Kun tarvitset yritystilaa, se järjestyy pikemmin kuin uskallat odottaa. Niin olemme päättäneet. Nivalan Teollisuuskylässä on kattava yrityskeskittymä, joka tarjoaa vahvan yhteistyö- ja alihankintaverkoston niin uusille kuin olemassa oleville yrityksille. Teknologiakeskus Nitekin asiantuntijayritykset ja ELME Studion TKI-yhteisö tarjoavat monipuolisia palvelujaan tuotannon eri vaiheisiin.

Nivalassa on hyvät koulutus- ja harrastusmahdollisuudet. Nivalan kaupunki investoi monipuolisiin palveluihin, Nivalan Teollisuuskylän tulevaisuuteen ja yrityskeskittymän rakentamiseen.

Tarjoamme yhteistyökumppaneidemme kanssa monipuoliset yrityspalvelut olipa kyse yrityksen perustamisesta, toimitilasta tai tontin tarpeesta tai tuotantoprojektin suunnittelusta ja toteuttamisesta.

Nivala-Haapajärven seutu NIHAK r.y. – yrityspalvelut- ja neuvonta
Keskipiste LEADER – maaseudun kehittämisyhdistys

Liikuntaa laidasta laitaan

Liikuntakeskus Uikossa viihtyy koko perhe: jäähalli, uimala, kuntosali, keilahalli ja tyylikäs kahvio on suosittu liikunta- ja kohtaamispaikka. Olemme rakentaneet uudet urheilu- ja jalkapallokentät, pesäpalloareenan, useita frisbeegolfratoja ja jääkiekkokaukaloita sekä 18-reikäisen golf-kentän. Pyssymäen ulkoilualueet ja reitistöt tarjoavat mahdollisuuden monipuoliseen retkeilyyn ja virkistäytymiseen sekä polkujuoksuun ja maastopyöräilyyn. Pyssyhovi on urheilukilpailujen tapahtumapaikka.

Kulttuuria kaikelle kansalle

Uikon Taikaa -kaupunkifestivaali takaa tapahtumia, monipuolista ohjelmaa kulttuurista urheiluun. Paikkakunnalla sijaitsee legendaarinen viihdekeskus Tuiskula. Nivalan elävän musiikin yhdistys Nelemu järjestää konsertteja ja musiikkitapahtumia.

Peruskoulusta ammatillisiin opintoihin

Nivalan lukio tunnetaan yrittäjyyteen kannustavista opinnoista. Koulutuskeskus Jedu vastaa monenlaisesta ammatillisesta koulutuksesta. Nivala on myös yliopistokaupunki. Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutti on toiminut paikkakunnalla 20 vuotta. Musiikki-, tanssi- ja kansalaisopisto järjestävät kehittymisen mahdollisuuksia alan harrastajille.

Viihtyisää asumista modernissa maalaiskaupungissa

Me keskitymme asumisen uusiin ratkaisuihin. Nivalan Vuokrakodit Oy rakentaa uutta yhteisöllistä KUOKKA-kerrostaloa keskelle kaupunkia. Vuokra-asuntoja on tarjolla eri puolilla keskustaa. Nivalan kaupunki puolestaan tarjoaa monipuolisesti tontteja omakotiasumiseen. Nivalan Kuitu tuo valonnopeat kuituliittymäyhteydet kotiisi.

Nivalassa on tekemisen meininki. Arvostamme yrittäjyyttä, työntekoa ja laadukkaita palveluja.

Tule sinäkin menestymään Nivalan Teollisuuskylään!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Toimitusjohtaja Harri Poranen
Vapaat toimitilat ja kehityshankkeet
harri.poranen(at)nitek.fi
puh. 044 445 7209

Kehitysjohtaja Kari Kutuniva
Vapaat toimitilat ja kehityshankkeet
kari.kutuniva(at)nitek.fi
puh. 040 542 5669